sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kuulumisia näyttelykehistä!

            Sulo on nyt kahden viime viikon aikana päässyt starttaamaan kehäuransa pentunäyttelyissä.
 
 
 Syyskuun 15. päivä osallistuimme Turussa messukeskuksessa kaikkie rotujen pentunäyttelyyn. Eka näyttely Sulolle hallissa ja hieman jännitti miten tämä vaikuttaa, mutta ilokseni sain todeta että meno oli ihan yhtä reipasta kuin ulkonakin. Seisomisen kanssa oli tehty kotona töitä parisen viikkoa hyvinkin tiiviisti ja niinhän se on että harjoitus tekee mestarin! Hienosti seistä napotti Sulo suloinen! Tosin pöydällä olemisen suhteen haasteeksi jäi saada Sulo ymmärtämään että tuomaria ei pussata, eikä pöydälle kellahdeta selälleen kerjäämään rapsutuksia!

Tuloksena Turusta VSP ja kunniapalkinto.
 

 
29.9 suuntasimme aamutuimaan kohti Tamperetta, jossa osallistuimme Kaupin vinttikoiraradalla kaikkien rotujen pentunäyttelyyn. Ilma oli kolean syksyinen ja nurmikenttä kurainen ja märkä mutta onneksi vältyimme sateilta.
 
 
Hienon esiintymisen myötä Sulo raivasi tiensä rotunsa parhaaksi pennuksi. Ryhmä kehän alkua jouduimme odottelemaan monta tuntia, mutta onneksi saimme mukavaa seuraa Yasminista ja ihastuttavasta Penny vespasta. ja odottelu palkittiin, sillä Sulo sijoittui isossa kehässä ryhmänsä kolmanneksi!
 

 
Haastetta jäi vielä pöytäharjoitteluun, vaikka selälle ei nyt kellahdettukaan. Liikkeessä Sulo on kerrassaan upea! Seisomisessa treeniä kaipaa lähinnä emäntä sen suhteen miten asetella koira parhaiten.
 
Tälle vuodelle ja pentunäyttelyiden saralla olisi edessä vielä Ulkomuototuomareiden näyttely Helsingin messarissa ja ehkäpä joku muukin!
 
 
 
Ja kotona lapsille on aina tärkeää nähdä palkinnot ja hienot pokaalit! onneksi niitä on nyt ollutkin kotiinviemisinä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti