maanantai 3. joulukuuta 2012

Jännitys kohoaa...


Joulukuun ensimmäinen viikko pyörähtää käyntiin meillä jännittyneen odotuksen merkeissä! Viikon mittaan on luvassa niin käytännön peurajahtia, ajokoetta kuin näyttely tohinaakin.


Torstaina, eli itsenäisyyspäivänä olisi tarkoitus pitää taas yhteisjahti. Tosin Sisu saa ottaa vaan yhden pienen ajon ihan veryttelyksi.

Perjantaina olisikin sitten Sisulla tosi paikka edessä, kun se starttaa toiseen ajokokeeseensa. Kyseessä on kahden viikon koe ja koemaastot on täällä meillä Sammatissa. Jännittää jo kovasti ja täytyy myöntää että viime aikaisten ajojen perusteella odotukset on korkealla. Vaikkakin sitä koittaa työntää itselleen jäitä hattuun ja muistutella että aina vaan voi sattua vaikka mitä koetilanteessa eikä hyväkään koira saa joka kerta tulosta, saati sitten hyvää sellaista!. Mitenhän kovasti sitä mahtaa jännittää kun isäntä perjantai aamuna lähtee???

 Viikonloppu vierähtääkin sitten allekirjoittaneen ja Sulon toimesta Helsingissä messukeskuksessa näyttely tohinoissa. Lauantaina on vuorossa Helsinki Winner 2012 näyttely ja sunnuntaina Voittaja 2012 näyttely. Sulo osallistuu pentuluokkaan eikä näin ollen kisaile titteleistä mutta yhtä kaikki on ihan huippu mahtavaa päästä haistelemaan tunnelmaa ja katselemaan hienoja koiria noin suureen tapahtumaan. Viikonlopun aikana messarissa on kisaamassa noin 16 000 koiraa eli siellä löytyy kyllä jos jonkin moista hännänheiluttajaa!

Ja mikä parasta, samalla pääsee taas treffaamaan mukavia ihmisiä ja saa viettää lapsivapaan viikonlopun ihan mahtavassa seurassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti