sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Talven 2012 muotia

 Niin se vaan talvi tuli...ainakin toistaiseksi, tänne eteläänkin. Toki kovasti tässä toivotaan että saataisiin tämä lumi pitää ainakin jouluun asti maassa.
Ja kun talvi tuli oikein mukavien pakkasten kera saatiin kaivaa esiin ihka uudet nututkin pojille. Tänä talvena keliolosuhteita taltutetaan Hurtan toppamanttelien avulla (yläkuvassa Sisulla päällä), jotka vaikuttavat oikein mukavilta ja vaatteisiin tottumattomat nakitkin viihtyy niissä hyvin heti alkuunsa. Väri olisi tietysti saanu olla joku näkyvämpi, mutta kun tuo ruskea sattui olemaan 50% alessa jossakin nettikaupassa tuossa alku syksystä niin meni sitten hinta värin edelle tällä kertaa.
Toinen uusi vaate hankinta on Hurtan tuulen ja vedenpitävä fleece pusero, joka vaikuttaa todella hyvältä. Materiaali tuntuu samalta kuin esim. Polarn o Pyretin vastaavissa ihmisten fleecetakeissa, jotka muuten toimii loistavasti tuulessa ja sateella! Tällä kertaa ei värissä tingitty ja punainen se olla pitää! Ja ahkera nettisurffailukin palkittiin kun tämä löytyi  40% alella!
Sulo on tässäkin takissa kuin kotonaan, mutta Sisulla ottaa hieman luonnon päälle moinen pynttääminen ja herra nököttää tämä päällä pihassa kuin tatti eikä liiku sitten mihinkään! Mietinkin että taitaa toimia ainakin näin alkuunsa mainiosti karkaamisen esto takkina!
"Kuvauspalkaksi" herrat sai eilisestä jahdista saadut peuransorkat.
Pakkasesta huolimatta niistä nautittiin täysin rinnoin, silmät kiinni :)
Loppujen lopuksi Sulon piti viedä sorkkaa piiloon kukkapenkkiin, johon sen saikin nyt mainiosti kätkettyä lumen alle!

Joulua kohden mennään kuurapartaisten koirien kanssa! Toivottavasti luvassa on aurinkoisia pakkas päiviä ja lumen tuomaa valoisuutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti