torstai 16. toukokuuta 2013

Sisun uusi "ihmisten ilmoille" panta

Sisu sai eilen postin mukana ihanan uuden Angry Birds pannan. Kuosin pantaan on valinneet meidän vihaisiin lintuihin hurahtaneet ihmislapsoset.  Lintusia meillä on vaatteissa, astioissa, peleinä, pyyhkeinä ja ja ja nyt siis koirillakin.


Panta on tilattu mittojen mukaan Niinan Pantapuodista. Saatavilla on useita kangas- ja nauha vaihtoehtoja. Työn jälki vaikuttaa laadukkaalta ja on siistiä. Hintakaan ei mielestäni käsityölle ole kallis, 19e plus postit.
Ihanuuksia pääset katselemaan  täältä. Tosin juuri tällä hetkellä taitaa olla tilauksissa taukoa ruuhkan vuoksi.


Tämä panta tulee olemaan Sisun "ihmisten ilmoille" panta. Tuo on termi jonka 5v Miska lanseerasi katsellessaan ystäväni eteisessä kenkiä todeten että, siinä on kaksi paria kukkakenkiä (puutarhakenkiä) ja yhdet ihmisten ilmoille kengät eli sellaiset paremmat kävelykengät. Kotipihassa Sisulla käytetään edelleen jämäkkää ja hyväksi havaittua nahkapantaa, jota meidän houdini ei ole vielä saanut ujutettua pään läpi.

Ja eihän Sulo voi jäädä tässä asiassa huonommaksi, vaan tilaukseen lähti myls sille uutukainen hieno panta...arvaatteko millä kuosilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti