lauantai 29. kesäkuuta 2013

Muisto ensimmäisestä kaadosta

Vihdoin ja viimein sain vietyä suunnitelmani eteen päin. Halusin niin muiston Sisun ensimmäisestä kaadosta, mutta valitettavasti peuran sarvet menivät ampujalle. Onneksi yhdessä metsästysaiheisessa keskusteluryhmässä joku vinkkasi että ota talteen peuralta lapaluu. Luu tuli otettua talteen, mutta tuolla se on valkaistuna pyörinyt toukokuuhun asti, kun yritin löytää idealle toteuttajaa. Kahdelle taiteilijalle laitoin viestiä, mutta heiltä ei kuulunut minkäänlaista vastausta (ihmeellistä toimintaa mielestäni ammattilaisilta, jotka kuitenkin mainostaa julkisesti toimintaansa. Voisi sitä vastata, vaikka työ ei olisikaan mahdollista toteuttaa.).

Onneksi sain vinkkiä taiteilija Marianne Kokosta ja laitoin hänelle viestiä. Sain lähes heti innostuneen vastauksen, että hän ottaa mielellään projektin työn alle. Tämmöinen luuhun polttaminen oli hänellekin ensimmäinen kerta, mutta heti aisti viesteistä sen innostuksen päästä tekemään jotain ihan uutta.  Käytännön asioista sovittuamme laitoin luun pakettiin ja matkaan kohti Kotkaa ja jäin innolla odottelemaan luonnosta.

Muutaman viikon päästä sainkin luonnoksen sähköpostiini ja hyväksyttyäni sen, meni muutama viikko ja sain kuvan valmiista työstä. Ja se on kyllä juuri niin mahtava kun kuvittelinkin! Aivan mielettömän hieno! Nyt täytyy vaan löytää sille sopivat kehykset ja taideteos pääsee arvoiselleen paikalle olkkarin seinälle! Tästä jää kyllä ihana muisto koiran ensimmäisestä kaadosta. Ja taatusti lähtee Mariannelle uusi viesti kunhan saadaan tuolle Sulollekkin se ensimmäinen kaato syksyllä kun jahti alkaa!

Marianne Kokon töihin pääset tutustumaan täällä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti