perjantai 1. marraskuuta 2013

Liian pitkä aika...

...siitä kun olen meidän kuulumisia kirjoitellut :( Meidän perheen arki on heittänyt kuperkeikan kun itse palailin  hoitovapailta 5v9kk jälkeen työelämään "aikuisten maailmaan"! Vaikka muutos tapahtuikin melko kivuttomasti, kiirusta on pitänyt ja väsy painanut itsellä iltaisin sen verran että sänky on kutsunut kun tupa on hiljentynyt! Pikku hiljaa alkaa arki tasoittumaan ja löytyy aikaa ja puhtia kirjoitteluun.

Hyvinkäällä Sulo hienosti Sarin handlaamana VSP

Näyttelyrintamalla oli vilkas kesä, eikä edes pöllömmällä tuloksella.

15.6 osallistuimme Sulon kanssa Pöytyän ryhmänäyttelyyn ja jännäksi sen reissun teki se että hoidin homman itsekseni ilman Sarin tukea. Kyllä meinaan jännitti. Olen krooninen jännittäjä jua jännitän kaikkia uusia tilanteita ja esiintymistä ihmisten edessä, eikä tämä tilanne tosiaan tehnyt poikkeusta! loppujen lopuksi oma kehädebyytti sujui ihan mallikkaasti ja tuomari Natalia Borodajenko sijoitti meidän junnuluokan kakkosiksi sa:lla ja parasuros kehässä sijoituimme kolmansiksi.

13.7 Sulo oli kehässä Hyvinkäällä kaikkien rotujen näyttelyssä. Sulo ylsi parhaaseen tulokseensa kun Cindy Pettersson arvioi tämän parhaaksi urokseksi ja lopulta VSP:ksi. 

Pöytyällä ryhmiksessä. Kuva Tommi Yrjänä.
26.7 Eukanuba Summer showssa esiintyi sekä Sulo että Sisu. Ehkä hieman omaksi yllätyksekseni jälleen Sisu veti kaksikosta pidemmän korren ollen avoimen luokan ykkönen sa:lla ja sijoittuen lopulta paras uros kisassa kolmanneksi varasertillä. Sulo saavutti junnuluokassa eh:n

27.7 Sulo reissasi Sarin kanssa Poriin minun jäädessä hoitelemaan pieniä pentusia. Tuliaisina sieltä tuli avoimen luokan kakkos sija sa:lla ja pu3 varasertillä, Tuula Savolaisen tuomaroimana.

7.9 meidän kaksikko esiintyi Vantaalla Let's gossa. Tanya Ahlman Stocmarin kehässä Sulolle irtosi nuorten luokassa eri ilman sa:ta ja Sisulle avoimessa luokassa eh.


Työkausikin on startannut  parisen kuukautta sitten ja kuukausi sitten päästiin jo ihan oikean jahdin makuun! Hienosti ensimmäisessä peurajahdissa sisu avasi tämän kauden kaatotilinsä komealla pukilla, 

Ajokokeissakin Sisu on pari kertaa startannut mutta tuloksilla nolla ja keskeytetty. 

Jahtikausi jatkuu peurojen osalta kunhan hirvet on saatu kaadettua. 


Muilta osin syksy on kulunut mökkelyn ja metsäilyn merkeissä. Kuntoa on kasvatettu koirlla ahkeralla irtijuoksuttamisella. Tällä hetkellä suunnitelmiin enimmäkseen kuuluukin metsästyshommat ja näyttelykehien osalta on hiljaisempaa.


Suunnitelmissa olisi vielä kuitenkin messarin kehät ennen joulua Sulon kanssa. Pakko päästä sinne tunnelmaa haistelemaan, on se niin erityinen tapahtuma kuitenkin näyttelyiden osalta.


Sulon kanssa aletaan keväällä treenaamaan kovasti mejäilyä, josko sieltä saataisiin käyttötulokset metsästettyä. Ajokokeiden suhteen ei vielä varmaan tällä kaudella ole odotettavissa osallistumisia.


Siinäpä meiltä pikakuulumisia! Lupaan skarpata ja kirjoitella pikkuisen useammin :)

Mukavaa syksyn jatkoa ja talven odottelua!

Ps. Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä, en ehdi nyt käymään tekstiä läpi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti