keskiviikko 15. elokuuta 2012

Helsingin Kesänäyttely 12.8.2012

Viime viikonloppuna järjestettiin Helsingin Kesänäyttely Tuomarikylän vinttikoirakeskuksessa. Sinne mekin suuntasimme Sisun kanssa yhdessä 12 muun CurlyCo koiran ja omistajan kanssa!

CurlyCo T-Fox pentueen urokset kisaamassa juniori luokassa.
Näyttelytohinan lomassa vietimme nyyttäri piknikkiä isolla porukalla, juhlistaen samalla CurlyCo koirien mahtavaa menestystä vuoden aikana kotimaassa ja maailmalla. Maailmanvoittajia, jälkivalioita niin Suomessa kuin Ruotsissa, kansainvälisiä valioita, Suomen muotovalioita ja vaikka mitä!
Sisu kehässä
Ja tokihan nytkin tulokset olivat mahtavia. Kaikki 12 CurlyCo koiraa (8 mäyräkoiraa ja 4 Irlannin vesispanielia saivat erinomaisen arvostelun, yksi uusi muotovalio, serti ja vespojen kasvattajaryhmän toinen sija Bis kehässä...)
T-Foxit isossa kehässä kasvattajaryhmässä. Vasemmalta Kossi, Sisu, Miksu ja Tinka
Itse olen tietysti iloinen Sisun esiintymisestä ja saamasta eristä. Grillikylki on tuottanut tulosta ja tällä kertaa tuomari ei maininnut laihuutta ollenkaan. Toki vielä saa massaa kertyä himpulalle mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa.

Ennen kaikkea päivä oli mukava ja iloinen. Paljon hyvää syötävää, mukavia ihmisiä ja koiria, aivan mahtava tunnelma! Mitä muuta sitä voi harrastukselta toivoa!?
CurlyCo Irlannin vesispanielit BIS2 kasvattajaryhmä. Vasemmalta Topias.Bondi,sara ja Coco

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti