lauantai 18. elokuuta 2012

Sulon ensimmäinen kokemus näyttelystä, Match Show Lohjalla 18.8.2012


Ekaksi pahoittelen että kuvallista materiaalia ei tämän päivän mätsäristä ole, mutta olin Sulon kanssa kaksin liikkeellä, joten kameran käyttö olisi ollut hieman haastavaa!

Osallistuimme siis Länsi-uudenmaan Agilityn järjestämään mätsäriin Lohjan rantakentällä. Kyseessä oli Sulon ihka ekat kosketukset näyttelymaailmaan eli hieman taisi mammaa jännittää aamulla mitä tapahtuu ja miten pikku mies reagoi kun paikalla on paljon koiria!

 Sulolla on ikää tällä hetkellä karvan verran alle 5kk, mutta meidän vauva suhtautui tilanteeseen rennon letkeästi, enempiä hötkyilemättä. remmissä kuljettiin kun vanha tekijä vaikka ympärillä pyöri koiria ja ihmisiä pilvin pimein. Omaa vuoroa odoteltiin puun varjossa lekotellen ja ympäristöä seuraillen. Tilaisuuden tullen ihmisiä ja koiria moikattiin iloisesti häntä heiluen! Kympin arvoinen suoritus pieneltä mäyriäiseltä!
 Kehässä Sulo esiintyi iloisesti, tuomarin kehuessa iloiseksi kaveriksi. Pöydällä piti sählätä kylläkin kun väkkärä, mutta loppujen lopuksi ne hampaatkin saatiin katsottua. Omassa parissa vastassa oli saksanpaimenkoiran pentu, tosin jo lähemmäs vuoden ikäinen ja punainen nauha olikin ihan mallikas suoritus meidän vauvalta!
Punaisten ryhmäkehässä ei sijoitusta tullut. Meno oli jo väsyneeltä Sulolta jo hieman takkuista ja koirakaverit kiinnosti enemmän kun mamman raksut. Ehkäpä joku herkullisempi namipala olisi ollut avain tuossa tilanteessa.

Yhtä kaikki, mamma on erittäin ylpeä pienestä mäyrästään. Upeaa, rauhallista käytöstä vauvalta. Tästä on hyvä jatkaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti