maanantai 12. marraskuuta 2012

Best In Puppy Show, Messukeskus 2012

Viikonloppuna 10.-11.11 järjestettiin Helsingin messukseskuksessa Best In Puppy Show pentunäyttely. Suuntasimme sinne Sulon, Sarin ja Tytin (CurlyCo Very Very Fox) kanssa. Paikan päällä seuraan liittyi vielä toinen sisko Vappu (CurlyCo Vaude Fox) omistajansa Outin kanssa.
 
 
Sulon kohdalla ei suuria odotuksia ollut, koska karva oli juuri nypitty alas joulukuun messukseskuksen näyttelyä varten ja oli selvää että tässä vaiheessa se vaikuttaisi arvosteluun.
 
 
Loppujen lopuksi Sulo oli omassa vanhempien pentujen luokassa paras uros, mutta jäi kakkoseksi paras uros kilvassa karvan mitalla, kirjaimellisesti. Muuten kaikki tuntui olevan tuomarin mielestä kohdallaa. Sulon esitti hienosti kehässä kasvattaja Sari.
 
Sulon sisko Tytti oli hienosti rotunsa paras pentu ja Vappukin sijoittui neljänneksi.
 
 
Tuomarina toimi Leni Finne, joka arvosteli Sulon näin:

"Ok mittasuhteet, Sopiva luusto, oikea linjainen pää. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula. Erinomainen eturinta ja etukulmaukset. Tänään kovin aluskarvavoittoinen karvapeite josta johtuen karkeus puuttuu. Erinomainen askelpituus ja ryhti."
 

Jotain kotiin viemisiäkin löytyi. Sulo ja Sisu saivat molemmat uudet passin kannet aikaisemmin hankittujen kansioiden seuraksi.
 

 
Isäntä suoritti syksyn mittaan mäyärkoirien palkintotuomari kurssin ja toissa viikolla tuli tuomarikortti postissa ja hänelle ostin tuliaiseksi ja isänpäivän kunniaksi kansion maastokortille, jossa on koetilanteessa kätevä säilyttää maastokorttia ja se toimii myös kirjoitusalustana metsässä.
 
Lisäksi messuksekuksessa oli käynnissä muitankin messuja ja olisihan siellä ollut vaikka ja mitä kivaa, mutta itselleni tarttui matkaan vaan uudet "näyttelykengät" huimaan vitosen hintaan.

Onnistunut päivä taas mukavassa seurassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti