lauantai 23. helmikuuta 2013

Katse tulevassa

Nyt kun metsästyshommat on laitettu pakettiin ja kiinnipitoaikakin kurkistelee ihan nurkan takana, voisi hieman katsahtaa mitä kaikkea kevät on tuomassa meidän eteen! Pikku hiljaa alkaa kalenteriin tulla niitä koiramaisia merkintöjä ja innolla odotetaan tulevaa kevättä ja kesää!

Ensi viikon lauantaina lähden Sarin kanssa Tampereelle Mäyräkoiraliiton järjestämään  Anatomia&Liikkeet koulutuspäivään. Odotan päivää innolla sillä uskon saavani siitä todella paljon ja onhan tiedossa taas vapaapäivä mukavassa seurassa ja mukavissa merkeissä! Päivän annista tulossa sitten erikseen postausta.
Näyttelyiden osalta vuosi jatkuu pääsiäisenä, jolloin kehään meiltä pääsee sekä Sulo, että Sisu. Silloin vuorossa siis Lappeenranta Dog Show 2013 .

Lappeenrannan jälkeen on vuorossa Helsingin mäyräkoirakerhon järjestämä  Mäyräkoirien erikoisnäyttely Kirkkonummella 6.huhtikuuta. Sinne pääsee mukaan tällä kertaa vain Sulo.
Näyttelyiden osalta kalenteri tulee varmasti vielä kevään osalta täydentymään.Turun tammikuisen kokemuksen perusteella ollaan innolla lähdössä kehiin ja Sulolta odotetaan tuloksiakin! Sisulle lähdetään Lappeenrannasta hakemaan sitä pakollista näyttelytulosta, josko vaikka ensi syksynä saisi niitä koetuloksia plakkariin!

Lumien sulamista odotellaan, josko sen jälkeen pääsisi taas harjoittelemaan jälkihommiakin, jos ei muuta niin omaksi iloksi. Toki jos näyttää että Sulolla homma toimii moitteettomasti niin miksipä ei voisi jotain koettakin harkita. Itsellä ehkä vaan turhan korkea kynnys noiden mejä kokeiden suhteen, hieman arastelen sitä jälkien tekemistä kokeessa, tosin onhan osassa mahdollista päästä ostojäljellekkin!

Mutta eiköhän näillä saada kevät käyntiin! Malttamattomana odottelen tulevaa kevättä ja kesää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti