maanantai 4. helmikuuta 2013

Se oli sitten siinä....

Meinaan tämä jahtikausi peuran osalta.
Ja eipä tuo pöllömpi ollutkaan. Sisu pääsi ajamaan ensimmäisen kunnon kautensa ja kunnostautui oikein hienosti. Kaatoja taisi tulla kaiken kaikkiaan Sisulle viisi. Ja ennen kaikkea tuli erittäin arvokasta treeniaikaa ja ajominuutteja kertyi hienosti vaikkei aina kaatoa saatukkaan. kokeidenkin osalta saatiin tulostili auki hienosti kakkosella. Tästä on hyvä Sisun lähteä "kesälomalle", joka ei kuitenkaan suju pelkästään laakereilla leväten vaan kuntoa koitetaan pitää yllä. Ehkäpä kävästään pyörähtämässä naytelmissäkin kevään mittaan. Ensi syksynä koitetaan päästä kokeiden pariin heti alkusyksystä.

Sulon kannalta ei sääolosuhteet oikein suosineet ajohommien kannalta. Lunta oli hieman liikaa ja pakkashanki terävä. Sulo kun eui raskaanpana pysynyt hangen päällä samalla lailla kun Sisu. pieniä merkkejä kuitenkin saatiin jo ja usko on kova että kyllä pikku-ukkokin siitä lähtee. Sulon osalta puolen vuoden kesäloma kuluu näyttelyiden merkeissä, suunnitelmissa olisi useampikin mittelö. Odotukset on korkealla ja nyt vielä irtipito aikaan koitetaan saada lihaspuoli vielä timmiin kuosiin.
Kaiken kaikkiaan täytyy antaa koirille kiitettävä arvosana kuluneesta kaudesta. mukaan mahtui paljon hienoja hetkiä ja tapahtumia. Mielessä säilyy varmasti aina Sisulle saatu ensimmäinen kaato, joka olikin komea sarvipää sekä se että Marko pääsi ampumaan ensimmäisen peuransa oman koiran ajoon. hyvillä mielin siis lähdemme jahtitauolle! 
Sulo pääsi vielä viimeisinä päivinä ihmettelemään sarvipäätä, vaikka tämä tosin kytikseltä ammuttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti